Marihuánás cigarettával elkábították, majd heten megerőszakolták a kesznyéteni tinilányt

Marihuánás cigarettával elkábították, majd heten megerőszakolták a kesznyéteni tinilányt

Marihuánás cigarettával elkábították, majd heten megerőszakolták a kesznyéteni tinilányt

Füves cigivel elkábítottak, majd többen megerőszakoltak egy lányt, Kesznyétenen. A brutális bűncselekmény feltételezett elkövetőit a Miskolci Törvényszék előzetes letartóztatásba helyezte, legalábbis többségüket: hat embert.

Hírdetés

A nyomozás eddigi adatai szerint a kesznyéteni tinilány az ugyancsak helyben lakó barátjához indult, amikor útközben találkozott az egyik gyanúsítottal, aki cigarettával kínálta, amit ő elfogadott. A marihuánától a lány végtagjai zsibbadni kezdtek, ezután „kísérője”, és egy hozzájuk időközben csatlakozó másik gyanúsított egy romos házba vitték, ahol újabb cigarettára gyújtottak.

Ezután a kábult lánnyal szemben – ahogy a bíróság fogalmaz – szexuális erőszakot alkalmaztak akarata ellenére, ahogyan azt tette az időközben a helyszínre érkező újabb tettes is.

Ekkor megérkezett a társaság egy újabb tagja is, aki átvitte a magatehetetlen lányt máshova, egy másik gyanúsított otthonába, ahol lefogták, bántalmazták, majd négyen erőszakolták meg. Volt még egy cinkosuk, őt egyelőre keresik.

A bíróság a bűncselekmény elkövetésének gyanúját megalapozottnak találta, és úgy ítélte meg, hogy fennáll annak a veszélye, hogy a terheltek szabadlábra kerülésük esetén a tanúkat vagy egymást vallomásuk megtételében befolyásolnák, a még meg nem talált bizonyítási eszközöket elrejtenék, veszélyeztetve ezzel a bizonyítást – ezért az erőszakolókat előzetes letartóztatásba helyezte.

A gyanúsítottak kedvezőtlen személyi körülményei miatt megalapozottan feltehető az is, hogy szabadlábra kerülésük esetén újabb bűncselekményt követnének el – olvasható továbbá az indoklásban. Mint kiderült, két gyanúsított felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »