Már fél ezer új masinánál tart a Magyar Posta

Már fél ezer új masinánál tart a Magyar Posta

A XI. kerületi Etele Plázában átadták a Magyar Posta Zrt. 500. Csomagautomatáját. Balczó Barnabás, a társaság elnök-vezérigazgatója kiemelte, a Covid-járvány óta eltelt időszak megmutatta, hogy az ügyfelek egyre gyakrabban keresik az ilyen átvételi pontokat.

A Magyar Posta az 500. csomagautomatáját helyezte üzembe az Etele Plázában, ugyanekkor a nagyvállalat a századik postapartnerségét is ünnepli.

Mint a társaság elnök-vezérigazgatója az InfoRádiónak elmondta, a csomagautomata a posta „MPL-szolgáltatásához tartozik”, a postapartnerprogram pedig részben logisztikai, részben az egyetemes szolgáltatásokhoz tartozik, egy Kaposvár melletti, ezer fős település vezetőjével csapnak egymás kezébe Csökölyön.

Hírdetés

Az automaták helyszíneit úgy választják ki, hogy a pont 0-24 órában hozzáférhető legyen, illetve forgalmas csomópontokkal vagy egyéb ügyintézési helyszínnel essenek egybe:

  • nagyobb élelmiszerláncok botjainak parkolói
  • közlekedési csomópontok
  • kistelepülési központok.
  • „A Covidnak is köszönhetően a nem személyes csomagátvétel egyre nagyobb utat tört magának, ezt ismerte fel az egész logisztikai piac nem csak Magyarországon. A másik szempont, hogy ezek az automaták egész nap hozzáférhetőek, és ez egy olyan lehetőséget teremt az állampolgároknak, hogy bármikor hozzáférhetnek a csomagjukhoz” – mutatott rá Balczó Barnabás.


    Forrás:infostart.hu
    Tovább a cikkre »