Mákos gubával is lehet adakozni Mátraverebély-Szentkúton

Mákos gubával is lehet adakozni Mátraverebély-Szentkúton

Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal, töltött csirkemell baconbe tekerve és mákos guba – ez a menüsor várja december 9-én az idei jótékonysági vacsorára jelentkező vendégeket Mátraverebély-Szentkúton, amellyel a Ferences Szegénygondozó Nővérek missziós szolgálatait támogathatják a résztvevők.

A Meghallgatlak sátor az egyik legnépszerűbb missziója volt idén a Ferences Szegénygondozó Nővéreknek, akik több alkalommal is kitelepültek a nemzeti kegyhelyre, hogy meghallgassák a segítségre szoruló testvéreket.

Hasonló karitatív és hitéleti missziók támogatására gyűjtenek adományt a Mátraverebély-Szentkúton tartandó jótékonysági vacsoráján, amelyre november 30-ig jelentkezhetnek a résztvevők.

A Szent Jakab Étterem háromfogásos vacsorájának bevételét, kiegészítve a Szent Antal-persely adományaival, egyenesen a nővérek részére továbbítják a kegyhelyet üzemeltető ferencesek.

Hírdetés

A december 9-i adventi jótékonysági est programja 18 órakor, ünnepi vesperással kezdődik a templomban, majd a vacsorával folytatódik, a Hajós családi kamarazenekar zenei kíséretével.

További információ a kegyhely honlapján olvasható.

Forrás és fotó: Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »