Magyar Innovációs Nagydíj

Felpezsdül Magyarország innovációs színtere, hiszen az idén újra díjazzák a legsikeresebb hazai innovációkat. A 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat ünnepélyes díjkiosztójára 2024. március 26-án, a hagyományoknak megfelelően az Országház Felsőházi Termében kerül sor, ahol elismerik az ország legújabb, leginnovatívabb és a legjelentősebb gazdasági hasznot hozó fejlesztéseit – jelentette a Gondolának a Magyar Innovációs Szövetség.

Február 5-éig lehet nevezni a 2023. évi Magyar Innovációs Nagydíj  pályázatra | Szeged Ma

szegedma

2024. március 26-án adják át ünnepélyes keretek között a 32. Magyar Innovációs Nagydíjat. 2023-ban is nagy jelentőségű innovációk születtek, a bírálóbizottság 55 pályázatot minősített megvalósult innovációnak. A rendezvényen az Országgyűlés alelnöke köszönti a résztvevőket, majd Csák János, kulturális és innovációs miniszter, valamint Bódis László, a Nemzeti Innovációs Ügynökség vezérigazgatója tart előadást. Az ünnepségen a díjakat olyan rangos személyiségek adják át, mint Lantos Csaba, energiaügyi miniszter, Farkas Sándor, parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes, Fábián Gergely, az iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkár, Kiss Ádám, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, valamint Farkas Szabolcs, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke.

Hírdetés

Az ünnepélyes díjátadón csak a meghívott és regisztrált vendégek és a sajtó munkatársai vehetnek részt.

A 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósult meg.

További információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató, tel.: 30/900-4850, e-mail: [email protected]

A jelzést dr. Pakucs János, a Szervezőbizottság elnöke jegyezte.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »