Magukat pelenkáztatni vágyó felnőtteknek nyitottak relaxációs központot az USA-ban

Magukat pelenkáztatni vágyó felnőtteknek nyitottak relaxációs központot az USA-ban

Azt tartja a mondás, hogy ízlés és gusztus kérdése vitán felül áll. Ugyanakkor sokan azt hihetnék, hogy azért mégiscsak vannak határok. Úgy tűnik ezúttal ők azok, akik tévedtek. Határok csak voltak. Legalábbis ami azt illeti, hogy mi az, amit többé-kevésbé nyilvánosan lehet. Erre utal egy az egyesült államokbéli New Hampshire-ben megvalósított „vállalkozói ötlet”, amelynek kivitelezője egy olyan „relaxációs központot” nyitott, amelynek sajátos gusztusú felnőtt vendégei – más „extra szolgáltatások” mellett – ha úgy hozza kedvük visszatérve csecsemőkori emlékeikhez pelenkába bugyoláltathatják magukat. A meghökkentő hírről több amerikai hírportál, köztük a vigilantnews.com is beszámolt.

’LQBTQIA++ barátok és jóváhagyók vagyunk. Csak 21 évnél idősebb vendégeink részesülhetnek nagyon elit gondoskodásunkban” – írják weboldalukon a központ üzemeltetői. „A pelenkás relaxációs központ azért van itt,, , hogy szolgáljon minden olyan pelenkát hordó személyt, aki elfogadást, pihenést és gondoskodást keres, beleértve minden 21 éven felüli, bármely rasszhoz, nemhez és szexuális irányultsághoz tartozó személyt” – fejtették ki az üzemeltetők.

A központ, amely „az emberben rejtőző gyermek felébresztését” ígéri a szolgáltatások széles skáláját kínálja, igaz nem éppen olcsó árakon, 300 dollár per órás díjszabás mellett. Na de ki lenne már az a szőrös szívű, akinek ez a kiadás ne érné meg, hogy a szabadban piknikezzen saját plüssállatával, teát szolgáljon fel a játékbabáinak vagy éppen homokvárat építsen a közeli strandon? Na ugye?

Hírdetés

A lehetőségek szinte határtalanok. Mi ugyan ezeket az olvasók viszonylagos lelki békéjének megőrzése érdekében nem részleteznénk tovább, de aki úgy véli, éppenséggel rákereshet a részletes kínálatra a diaperspa.com nevet viselő oldalon.

A központ tulajdonosa, Collen Ann Murphy szexológus doktornő a kezdeményezésről azt mondta: az különböző traumák feldolgozásának segítését célozza. „Nem várom el, hogy megértsék” – mondta. Nos, talán maradjunk is ennyiben.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »