Ludovic Orban: a következõ 10 év döntõ lesz Románia számára

A liberálisoknak mindenekelőtt az emberek érdekeit kell szem előtt tartaniuk, mert kormányon vannak, és annak alapján ítélik meg őket, ahogyan kormányoznak – hangsúlyozta a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke az Argeş megyei Ştefăneşti-en, az alakulat alapításának 146. évfordulója alkalmából tartott eseményen.

Hírdetés

„Kormányon vagyunk, és annak alapján ítélnek meg bennünket, ahogyan kormányzunk. Ezért egy pillanatig sem szabad hátat fordítanunk az embereknek, oda kell figyelnünk rájuk, oda kell figyelnünk a szükségleteikre, meg kell találnunk a legjobb megoldásokat arra, hogy kihasználjuk a Románia előtt álló hatalmas lehetőségeket” – fogalmazott.

Orban szerint a következő tíz év döntő fontosságú lesz Románia jövendőbeli fejlődése szempontjából, komolyságra és bölcsességre van szükség ahhoz, hogy maximálisan kiaknázzuk az ország előtt álló lehetőségeket.

„A Nemzeti Liberális Párt egy erős, világszerte tisztelt és megbecsült Romániát akar, egy olyan Romániát, amely valamennyi állampolgára számára megadja a szép, méltányos élet lehetőségét” – nyomatékosította.(agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »