Lévai karácsonyváró rendezvény a jótékonyság jegyében

Lévai karácsonyváró rendezvény a jótékonyság jegyében

A Lévai Szent László Kör a tavalyihoz hasonlóan idén már kilencedik alkalommal hirdette meg karácsonyi adománygyűjtését rászoruló családok részére. A lévai Szent Mihály-plébániatemplomban a vasárnap délelőtti magyar nyelvű szentmisék előtt és után gyűjtenek tartós élelmiszert, játékokat és könyveket Léva és vidéke hátrányos helyzetű gyermekes családjai részére.

A gyűjtés további időpontjai: december 3. és december 11. Ezt követően a kör tagjai összegzik az adományokat, majd azokat a tavalyihoz hasonlóan Léva és vidéke rászoruló családjai között, a családok gyermekeinek számarányában osztják szét és szállítják házhoz.

Hírdetés

A Lévai Szent László Kör ezúton is hálás szívvel köszöni minden nemes lelkű adakozónak a bőséges adományokat. Ez a közös adománygyűjtés a cselekvő szeretetben emlékezetesen erősíti meg hitbéli összetartozásukat. A kör tagjai és az adakozók így próbálják szebbé és tartalmasabbá tenni mások és ezzel együtt a saját karácsonyukat is. A Lévai Szent László Kör tagjai egyéni és közös imáikban a Jóisten bőséges áldását kérik minden adakozóra.

(Müller Péter/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »