Közösségi ünnep a Szuperkupa bemutatásán

Közösségi ünnep a Szuperkupa bemutatásán

Közel félezren gyűltek össze tegnap este a Sepsi OSK Aréna mellett, hogy a Román Kupa- és Szuperkupa-győztes sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapatot ünnepeljék. Városnapra emlékeztető vidám hangulatban várták a piros-fehérbe öltözött felnőttek és gyermekek kedvenc játékosaikat, akik az edzés végeztével bemutatták a klub történetének második serlegét.

Felcsendült a Sepsi OSK himnusza, eközben pedig Diószegi László klubelnök és Bogdan Mitrea csapatkapitány a Szuperkupát magasba emelve lépett ki az Aréna Bisztróból, a többi labdarúgó és a szakmai stáb pedig utánuk érkezett. A labdarúgás-kedvelők vastapssal köszöntötték a csapatot, amely sporttörténelmet írva 52 nap alatt két trófeát nyert.

Hírdetés

Bogdan Mitrea, Diószegi László és Cristiano Bergodi vezetőedző megköszönte a szurkolóknak, hogy Aradra is elkísérték az alakulatot. Mindannyian kiemelték, történelmet írtak, hiszen rövid idő alatt két kupát is magasba emelhettek. Bíznak benne, hogy a jövőben is hasonló sikerek várnak a székelyföldi együttesre, igyekeznek felejthetetlen pillanatokat okozni. Végezetül megígérték, hogy nem szenvednek vereséget pénteken az Universitatea Craiova vendégeként a SuperLiga első fordulójában. A rövid beszédek után a játékosok elvonultak pihenni, a drukkerek pedig fotózkodtak a Szuperkupával, folytatódott az eszem-iszom és az ünneplés. (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »