Pajor Tamás megint kiakadt Toroczkai Lászlóra, a k u r u c .infót is megemlítette

Pajor Tamás megint kiakadt Toroczkai Lászlóra, a k u r u c .infót is megemlítette

Pajor Tamás, a zsidó származására büszke dalszerző és énekes nem először akadt ki a Mi Hazánk elnökére. Még januárban a TikTokon tett közzé egy videót, amelyben Toroczkai pártját és annak tagjait neonácinak nevezte. Akkor a MIÉP-emléktalálkozó háborította fel, most pedig az, hogy a pártelnök kijelentette a Partizánban: nem gondolja, hogy az SS minden tagja bűnös lett volna.

A Neokohn természetesen szemlézte Pajor friss bejegyzését.

– A Mi Hazánk elnökének megszólalást (sic!) nem hagyta szó nélkül a zsidóságát bátran vállaló Pajor Tamás – írta a Neokohn. Idézték is:

Felhívom Toroczkai László figyelmét, hogy az SS – a náci Németország legkegyetlenebb hadteste – által elkövetett bűnökről való véleményalkotáshoz egy általános iskolás tudásszintje is elegendő, hiszen ez a gonoszság olyan kiterjedt és példátlan eseménysorozata volt, hogy a történelem legalaposabban dokumentált fejezetévé vált.

Hírdetés

De itt igencsak erősen csúsztatott, mert nem erről volt szó, hanem arról, hogy létezhet-e, hogy egy ekkora szervezetnek minden egyes tagja bűnös legyen. Nyilvánvaló, hogy nem.

A továbbiakban portálunkat is megemlíti, miszerint:

Ebből fakadóan „kitérő válasza” egyértelműen és súlyosan negatív erkölcsi tartalmú állásfoglalás, amely egyáltalán nem meglepő és teljes összhangban áll a párttársai és elvbarátai által működtetett, nyíltan neonáci, k u r u c .info c. oldal folyamatos kriminális uszításaival.

Mindenesetre a különböző zsidó oldalakon, mint péládul a Neokohnon, heti rendszerességgel szerepel a Mi Hazánk, természetesen nem pozitív éllel. Mit is lehet minderre mondani? Az volna a baj, ha ők dicsérnék Toroczkait vagy horribile dictu portálunkat. Ez csak azt jelzi, hogy helyes az út.

Henney Viktor


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »