Közel egymillió euróért árulja lakását a csallóközi labdarúgó

Közel egymillió euróért árulja lakását a csallóközi labdarúgó

Ján Ďurica az elmúlt két évtized egyik meghatározó szlovákiai védője volt, aki nem csak odahaza, hanem nemzetközileg is bizonyította tehetségét.

A dunaszerdahelyi születésű játékos előbb a DAC-ban, majd az Artmedia Petržalka fénykorában hívta fel a figyelmet magára, s hosszú éveket töltött Oroszországban, a szlovák válogatottban pedig közel 100 válogatottságig jutott.

Hírdetés

A labdarúgást már egy ideje abbahagyta, de a csallóközi labdarúgó ennek ellenére megkapja a médiafigyelmet, mert a jóképű 39 éves sportembert mindig is vonzották a szép hölgyek. Ezúttal a cas.sk nem emiatt figyelt fel rá, hanem a Pozsony Koliba városnegyedében árult lakása.

A portál ugyanis úgy tudja, a focista négyszobás lakását árulja, amelynek alapterülete több mint 150 négyzetméter, s két erkély, valamint pince is tartozik hozzá. Az ingatlanközvetítő cég 950 ezer euróért árulja a luxuslakást, amelynél a parkolás is biztosított. A játékosnak a szlovák sajtónak nem akart többet elárulni az ingatlan kapcsán, de azt megtudták, továbbra is Pozsonyban fog élni kedvesével, a korábban szépségversenyen is sikeresen szereplő Diana Kačurovával.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »