Korszerűsítések a Beregszászi Kistérségben

Korszerűsítések a Beregszászi Kistérségben

A Beregszászi Kistérségben végzendő korszerűsítésekről tárgyalt ma Babják Zoltán polgármester és Varga Tamással, a Vári elöljárói körzet vezetője, valamint Molnár Ágotával, a Halábori elöljárói körzet vezetője.

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint e héten közvetlenül a helyszíneken elemezték a problémás kérdéseket Varga Tamással, a Vári elöljárói körzet vezetőjével és Molnár Ágotával, a Halábori elöljárói körzet vezetőjével.

Egyebek mellett szó esett a halábori rendelőnél végzendő munkálatokról,

Hírdetés

így a kerekesszékesek számára készített felhajtó és a kerítés rendbe hozásáról, az óvoda konyhájával kapcsolatos műszaki probléma megoldásáról, valamint az elöljárói hivatalnak és a kultúrháznak helyet adó új épület befejezésének elősegítéséről.

Megtudtuk továbbá, hogy ami Várit illeti, a korszerűsítést követően fel kell számolni még néhány hiányosságot az ottani territoriális szociális központ konyhájában,

emellett az illetékesek azon dolgoznak, hogy hatékonyan használják ki az óvodának korábban helyet adó épületet.

Ezen elöljárói körzet esetében időszerű kérdést jelent még a szelektív hulladékgyűjtés bevezetése és a vízellátással kapcsolatos kérdések megoldása is – fejtette ki Babják Zoltán.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »