Könnyen összeszerelhető, légies háttérfalak, sajtófalnak (X)

Könnyen összeszerelhető, légies háttérfalak, sajtófalnak (X)

Az egyszerű, de stabil szerkezetű, könnyen összeszerelhető légies háttérfalakkal gyerekjáték a látványos megjelenés, legyen szó sajtótájékoztatóról, termék- vagy filmbemutatóról, VIP rendezvényről, sporteseményről, de térelválasztóként is használhatók kiállításon, irodában, üzletben.

Ha rövid megjelenéseken, különböző eseményeken hordozható, gyorsan felállítható minőségi reklámfelületre van szüksége, a percek alatt összeszerelhető, praktikus háttérfal kiváló megoldást fog nyújtani.

Hordozható reklámeszközök

Ha beltéri rendezvényről van szó, a különféle könnyen összeszerelhető, de egyben stabil, mobil reklámeszközök nagy segítségére lesznek a figyelem felkeltésében. Elengedhetetlen kellékei a fesztiváloknak, konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, bemutatóknak, roadshow-knak.

Egyedi nyomatokkal készülnek, ezért a cég azonosítására is szolgálnak, tájékoztatják, informálják a közönséget, látogatókat. A szerkezeteken a nyomatok általában könnyedén cserélhetők, így az adott rendezvényhez mindig az aktuális grafikát, megjelenítendő üzenetet társíthatja.

Különböző fajtái ismertek, mint például a hagyományos pop-up falak, melyek textil vagy pop-up film nyomattal is rendelhetőek, de elérhetőek a Slim falak is, melyek egy könnyen összeállítható csővázból és egy ráhúzható textil nyomatból állnak.

Hírdetés

Ragadja meg a közönség figyelmét 

Kiállításra, sajtótájékoztatóra, termékbemutatóra készül? Tűnjön ki a tömegből, vonja magára a publikum érdeklődését, és mindezt költséghatékonyan, könnyedén. 

Nem szükséges hozzá más, csak egy minőségi háttérfal lenyűgöző grafikával, amelyet kis súlyának, összecsukható szerkezetének köszönhetően akár egy személyautóban, a hozzá tartozó hordtáskával magával vihet. 

A Reklámeszköz.hu Slim típusú textil hátfalai rendkívül praktikus és igényes reklámeszközök, amelyeknek minden eseményen ott a helyük. 

A légies háttérfalak előnyei

Nézzen körül bátran a kínálatban, és válasszon igényei szerint!

 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »