Kommentár a választási előjáték kapcsán

Kommentár a választási előjáték kapcsán

Hozzászólásomat a napokban napvilágot látott hír kapcsán teszem, mely szerint a szegedi Tóth Péter legitimációját kérdőjelezi meg a kormányoldali média, a korábbi politikai megnyilatkozásai kapcsán.

Nem célom védeni az urat, lehetetlen is lenne, tekintve a politikai palettán elfoglalt jelenlegi és az azt megelőző helyét.

Egy dolog mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül, ez pedig a Magyarországon is jelen lévő zsidók vallási szervezeteinek és azok képviselőinek az ügy kapcsán tett politikai nyilatkozata. A Mazsihisz elnöke, Heisler András így ír közleményében:

„Meggyőződésünk, hogy a kirekesztő eszméket valló embereknek a magyar közéletben csak politikai múltjuk lehet, de jövőjük nem.”

A Mazsihisz Rabbitestülete és a Magyarhoni Zsidó Imaegylet elnöke, Róna Tamás újságírói kérdésre hozzátette:

"[Elfogadhatatlan], ha valaki politikusként antiszemita, rasszista véleményeket fogalmaz meg. Ezekben a témákban én eddig is határozottan kiálltam, és ki is fogok állni."

Nézzük csak meg eme nyilatkozatokat közelebbről is:

Első pillanatban nem világos, hogy faji, vagy vallási szempontból tették azokat, vagy netán a közéleti szereplők megnyilatkozásairól ezen szervezeteknek listája van, belefoglalva a nyilatkozatot tevő személyt is.

Hírdetés

Az utolsó esetben nyilvánvalóan adatkezelési aggályokat kell megfogalmaznunk, hiszen gondoljunk csak bele: ha valaki elkezdené nyilvántartani egy szoftver segítségével a Magyarországon tanyázó zsidókat, akkor New Yorktól Brüsszelig hangzana a vészsófárok hangja.

Az előzőleg megfogalmazott szempontok is figyelmet érdemelnek, hiszen a nyilatkozatokat egy vallási szervezet nevében tették, ami többször hangsúlyozta már, hogy nem foglalkozik aktuálpolitikai kérdésekkel. A kérdés innentől viszont adott: vajon vallási, vagy faji alapon szándékoznak kirekeszteni a közéletből a zsidóknak nem tetsző elemeket, melyet láthatóan a faji felsőbbrendűség tudatától áthatva tesznek meg?

Figyelemre méltó a tény is, hogy a kormánymédia és a zsidó szervezetek egymást szinte fellökve nyilatkoznak az ügy kapcsán egyazon elvek mentén, mint fentebb láthatjuk.

Mi lehet ennek az oka, miféle közös nevező az, ami egy közös kolhozba, akolba tereli a kormányt és azt a népcsoportot, amely számtalan szervezetén keresztül próbálja ellehetetleníteni azt a munkát, amit a kormány csinál? Létrehoztak fajtatiszta zsidó pártokat, NGO-kat, mindezt azért, mert a népességben meglehetősen alacsony számarányuk miatt, ezen a módon próbálnak (többé kevésbé eredményesen) befolyáshoz, ezáltal hatalomhoz jutni, felrúgva ezzel sokszor az általuk ajnározott „demokratikus értékeket” is, mint ebből a példából is nagyszerűen láthatjuk.

A kormány célja egyértelmű: meg szeretnék nyerni a választásokat.

A zsidók célja is egyértelmű: nem szeretnék, hogy ez a kormány választásokat nyerjen, mert az útjában állnak az európai hitsorsosaiknak.

Egy lehetséges válaszként merül fel bennem a zsidó szervezetek finanszírozása, mint lehetséges ok. A szervezetfinanszírozáson túlmenően a tulajdonukba adott ingatlanfelújítások pénzelése is mint lehetséges indokként merül fel az emberben, ha megnézi ezen idegen szervezetek költségvetését, ami mint állam az államban elven működik hazánkban jelenleg.

Amennyiben itt keresendő az érdek, úgy a politikai prostitúció minősített esetét kell feltételeznünk az ügy kapcsán.

A képeken a zsidók vidám arca ragyog a jövőbe vetett bizalma okán, amit persze megalapoz az a kivételezett helyzet, amiben fajtájuk részesül jelen pillanatban hazánkban. Végül is a hirdetésekben a prostituáltak is mosolyognak a reménybeli kuncsaftra, mert úgy jobban fogynak a bájaik alapján nyújtott szolgáltatások.

Végezetül megemlíteném: idegenként nem igazán van kompetenciájuk egy ország belügyeibe beleszólni, van nekik immár hazájuk, tessék a politikai megnyilvánulásokat ott megtenni, ambíciókat ott kiélni.

Rglvs Gy

(A szerző olvasónk.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »