Komáromban külön tesztelhetnek az iskolások szülei a hétvégén

Komáromban külön tesztelhetnek az iskolások szülei a hétvégén

A város közösségi oldalán megjelentek szerint az alapiskolákban létrehozott mintavételi pontok csak azoknak a szülőknek és pedagógusoknak fenntartva, akiket érint majd (valószínűleg hetente) a tesztelés.

“Kérjük a szülőket és pedagógusokat, hogy csakis ide jelentkezzenek be, ne terheljék a többi állomást. Az iskolákban zajló tesztelésekre, csak regisztráció útján lehet menni, az ezzel kapcsolatos információkat az óvodák, iskolák és a középiskolák vezetői és tanári kara juttatja el a szülőkhöz. Egy szülő igazolása kötelező, de mindkét szülő tesztelése biztosítva van, igény szerint. Az önkormányzat az elkövetkező hetekben megtesz mindent azért, hogy az iskolák újra indulhassanak, a biztonságos és kényelmes lehetőség a szülők, pedagógusok és az idősebb diákok számára is biztosított lesz.”

fogalmaz a város.

Hírdetés

Az iskolákon kívül folyamatosan zajlik a tesztelés a megszokott helyeken a városban, a Szent Valéria központ már a hétvégén is fogadja az embereket.

Ezen kívül a hétvége folyamán lehetőség nyílik még néhány állomáson antigén tesztelésre:

A város közlése szerint ezen kívül külön tesztelést biztosítanak cégeknek, hivataloknak és városi cégeknek, hogy ezzel biztosítsák a folyamatos munkát.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »