Klipbemutató: szívfacsaró Tamburilda elhunyt édesapja emlékére írt új dala

Klipbemutató: szívfacsaró Tamburilda elhunyt édesapja emlékére írt új dala

Az előző dalaitól még fajsúlyosabb mondanivalójú, megrendítő, szuggesztív erejű vallomásnak számít Tamburilda Apa című újabb dala, amelyhez videóklip is készült. Annak a mágikus napra, 2022. 2.22-re időzített bemutatója után az ígéretes tehetség nyilatkozott a Ma7-nek.

„Február 11-én született az édesapám, de sajnos, már közel két évtizede e napon sem ünnepelhetünk közösen, meghitt családi légkörben. Az emlékére írt Apa című dalomban őszintén elmondom a fájdalmas valóságot: a tény, hogy csupán 4 éves voltam, amikor eltávozott közülünk, és nélküle, félárván nőttem fel, majdnem 22 éven át beárnyékolta az életemet. Sokszor azt hittem, hogy már régen továbbléptem, amikor újra és újra rájöttem: más férfiakban, hiánypótló párkapcsolatokban keresem őt és az általa megtestesített értékeket, illetve a támaszt, a vigaszt, a pótpapát. Vagyis kerestem. Ugyanis már úgy érzem, hogy az életem ezen szakasza ez év elején lezárult. Az, hogy komolyabban foglalkozom a zenei karrieremmel, egyre több a feladatom, a mindennapjaim is pörgősebbé váltak, egyre önállóbb, felnőtt emberré érlelnek. Persze, azért az emlékeimben Apa, vagy ahogy kiskoromban neveztem: Papa tovább él…“ – mondta el portálunknak Tamburilda az új dala kapcsán, amely videóklipjét az idei keserédes születésnapon, a budapesti Rózsák terén forgatták.

Hírdetés

A minden rosszban a jót is kereső, a spiritualitástól sem ódzkodó előadó, dal- és újabban már zeneszerző az elmondottakhoz hozzáfűzte: talán az a sajnálatos tény is, hogy a klipforgatás alatt, egy óvatlan pillanatban ellopták a tamburáját, egy új kezdetet jelzett.

Majd két további örömhírt is megosztott az olvasóinkkal. Az egyik az, hogy miután tegnap egy izgalmas rádiófelvételen is részt vett, ahol Szűcs Balázzsal beszélgetett a dalairól, a terveiről, a magánéletéről és egyebekről, pár hét múlva szerepel majd a Szószátyár című zenés közéleti magazinműsorban, amelyben két dalát is sugározzák. A másik pedig az, hogy a TV2 Szerelmes hangjegyek című műsorában nemrég elhangzott két dala (Beöltöztem, A legszebb lány) már felkerült a YouTube megosztóra:

Az Apa szövegét egyedül, a zenéjét pedig Ádám Kornéllal együtt Tamburilda írta. A hangszerelést Ádám Kornél és Kovács Gergő „DZSÍ” végezte. A keverésért, mixingért és masteringért szintén ő volt a felelős, a videó: „DZSÍ“ és Vékony György munkája.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »