Kitűnő rendőrségi kapcsolataival henceg a lóversenysport résztvevőit terrorizáló Lakatos Csaba, állítása szerint rendszeresen a belügyminiszterrel vacsorázik

Kitűnő rendőrségi kapcsolataival henceg a lóversenysport résztvevőit terrorizáló Lakatos Csaba, állítása szerint rendszeresen a belügyminiszterrel vacsorázik

Kitűnő rendőrségi kapcsolataival henceg a versenysport résztvevőit terrorizáló Lakatos Csaba, állítása szerint rendszeresen a belügyminiszterrel vacsorázik

Lakatos Csaba idomár-hajtó az ügetősport emblematikus figurája. Ez az ember hűen tükrözi a lóversenysport állapotát. Többször volt börtönben, zavaros pénzügyeitől hangos a Kincsem Park és a budapesti éjszaka. Ő az, akire 1996-ban rálőttek a lóversenypályán. Évek óta terrorizálja a lóversenysport résztvevőit. Rendőrségi kapcsolataira hivatkozik, fenyeget. Pécsi István ügyvezető cimborája.

Lakatos Csaba hosszú évek óta terrorizálja a lóversenysport szereplőit, lótulajdonosokat, hajtókat, mindenkit, aki nem tetszik neki, aki zavarhatja hajtói pályafutását. Azzal henceg, hogy kitűnő rendőrségi kapcsolatai vannak, bárkit börtönbe tud juttatni, Pintér Sándor belügyminiszterrel hetente együtt vacsorázik.

Hírdetés

A kétes hírű idomár-hajtó többször megjárta a börtönt. Érdekes módon őt nem tiltották ki a Kincsem Parkból, pedig a koros hajtó nem öregbíti a lóversenyzés jó hírét. Finoman fogalmazva. A hírek szerint éppen miatta helyezték hatályon kívül évekkel ezelőtt azt a szabályt, hogy „tiszta” erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkezniük a hajtóknak és idomároknak.

Lakatos a nagy „elintéző” a hazai lóversenysportban. Kitiltásokat és kitiltások feloldását is képes elintézni. (A Privatkopo.hu birtokába került több hangfelvétel, amelyeken maga mondja el, az ügyvezetőnél képes elintézni, hogy kitiltott személyt visszaengedjenek a Kincsem Parkba.) Pécsi Istvánnal, a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjével baráti viszonyt ápol, úgy beszél a cégvezetővel, mintha a seggéből rántotta volna ki. És Pécsi ezt eltűri. Vajon milyen szálak fűzik össze az ügyvezetőt és a rossz hírű Lakatost?

A fűnek-fának tartozó, több tízmilliós adósságot felhalmozó férfitól nem áll távol az erőszak alkalmazása. A Privatkopo.hu információja szerint több személyt is bántalmazott a Kincsem Parkban, volt olyan férfi, akit személyi szabadságában korlátozott, hetekre bezárta az istállóba, és ütötte-verte.

Lakatos Csaba gyakran henceg kitűnő rendőrségi kapcsolataival, többeknek is azt állította, hogy rendszeresen együtt vacsorázik Pintér Sándor belügyminiszterrel, így aztán „neki semmi baja nem történhet, bármit megtehet”.

Igaz lehet ez?

A Privatkopo.hu várja a rendőrség és a belügyminiszter reagálását.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »