Kiderült, hogy ki nem juthat be hétfőtől Ausztriába!

Kiderült, hogy ki nem juthat be hétfőtől Ausztriába!

Tekintettel a jelenlegi fertőzöttségi adatokra Ausztriában november 22-től (hétfőtől) ideiglenes kijárási korlátozás lép életbe. A kijárási korlátozás ideje alatt a turisztikai célú utazás nem megengedett – számolt be az austria.info oldal.

Tekintettel a jelenlegi fertőzöttségi adatokra, az osztrák kormány ideiglenes zárlatot rendelt el egész Ausztriára vonatkozóan. A lockdown november 22-től lép életbe. 10 nap elteltével majd újra értékelik a helyzetet, a jelenlegi tervek szerint legkésőbb december 13-án véget ér a zárlat. A turisztikai célú utazás ezen időszak alatt nem lehetséges. Amint további információk állnak rendelkezésünkre, tájékoztatjuk önöket.

Hírdetés

A zárlat megszűnését követően Ausztriában a jelenlegi állás szerint ismét az úgynevezett 2G-szabály (oltott, gyógyult státuszú), valamint az FFP2-es maszkviselési kötelezettség lép érvénybe számos területen. 

Az oldal, amely az ország hivatalos turisztikai portálja, arról is tájékoztat, hogy az országos szabályozások mellett az egyes tartományokban további regionális intézkedések alkalmazhatók.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »