Késelés egy kecskeméti áruház parkolójában

Késelés egy kecskeméti áruház parkolójában

Késelés egy kecskeméti áruház parkolójában

Egy kecskeméti áruház parkolójában fogott kést egy kisteherautó sofőrjére egy helybéli. A szurkáló ugyan elmenekült, de őt alig másfél órán belül elfogták.

Hírdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. március 17-én, kora reggel, amely szerint a megyeszékhely belterületén, az egyik bolt parkolójában megszúrtak egy férfit.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője és későbbi áldozata közlekedési konfliktusba keveredtek Lajosmizse külterületén. A kisteherautóval közlekedő 48 éves sofőr ezt meg akarta beszélni autóstársával, ezért beállt az áruház parkolójába, ahová az Audit vezető férfi követte. A parkolóban a viszály tettlegességig fajult, amelyet a személykocsi sofőrje egy késsel próbált lezárni úgy, hogy egy ízben combon szúrta vitapartnerét, majd elhajtott a helyszínről.

A járőrök a sértett segítségével azonosították, és másfél órán belül lakása előtt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 43 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett információk és a térfigyelő kamerák felvételei alapján büntetőeljárás során vizsgálják, hogy a férfi a garázdaság bűntettén és a testi sértésen kívül milyen közlekedési bűncselekményeket követhetett el.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »