Játék a kastélyban-bemutatóra készül a Centrál Színház

Játék a kastélyban-bemutatóra készül a Centrál Színház

Molnár Ferenc egyik leghíresebb darabját Puskás Tamás állítja színpadra Alföldi Róbert, László Zsolt, Balla Eszter, Puskás Samu és Schmied Zoltán főszereplésével. A premiert szeptember 14-én tartják.

Mit tehet egy színműíró, ha fiatal zeneszerző barátjával együtt in flagranti kapja annak menyasszonyát? A bizonyossal kell szembeszállnia, a fikcióhoz kell alakítania a valóságot. Komoly kihívás ez Turai úrnak, a híres drámaírónak is, aki bravúros megoldással és sziporkázó humorral menti meg a fiatalok jegyességét. „Molnár Ferenc színházi pályája csúcsán, 48 évesen, már világhírű szerzőként írta ezt a darabot, mely vallomás a színház hatalmáról. – emelte ki az előadás rendezője, Puskás Tamás, hozzátéve: „Arról mesél, hogy a színház ugyan nem tudja megváltoztatni az életünket, de képes elhitetni velünk egy szebb valóságot.”

Hírdetés

A Centrál Színház szeptember 14-től látható, új produkciójában Turait, a drámaírót Alföldi Róbert, Gált, a színműírót László Zsolt, Ádámot, a fiatal zeneszerzőt Puskás Samu, Annie-t, a kacér menyasszonyt Balla Eszter, Almádyt, a hősszerelmest Schmied Zoltán alakítja, további partnereik Rada Bálint és Magyar Attila. A díszletet Bagossy Levente tervezi, a jelmezek Szakács Györgyi munkája, a zenei aláfestés a Budapest Bárnak köszönhető.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »