Bese ütésmérése a ballibekre

A Bese-ügy mellékszála szerencsésen alakult. Nem is véletlen, hogy a magyar katolicizmus ultraferencista áramlatának legismertebb megmondóembere, Perinta-Messiás Rita iszonyúan mérges.

A mindezt nem a jobboldali médiák tették, hanem a baloldaliak!

A baloldali médiák ugyanis nem bírták ki, hogy ne csináljanak a valósnál nagyobb botrányt Bese Gergely lebukásából. Normál esetben ugyanis csak arra kellett volna rámutatni, hogy egy pap hiteltelen, megsérti fogadalmát, ráadásul jöhetett volna a szokott érv, hogy aki ellenzi a homokosságot, az titokban maga is homokos.

Hírdetés

De nem, ezt kevésnek éreztek, így jött a szimpla buzizás, meg a kaletázás. Aminek üzenete kettős: a homoszex az rossz dolog, s kapcsolat van a pedóság és a homokosság között.

A gond az, hogy ez nem alkalmas a jobboldal elleni harcra, hiszen a jobboldal éppen ezt állítja. Azaz a ballib médiák a Bese-ügy kapcsán megerősítették a jobboldali álláspontot. Ami elég vicces.

Perintáék őrjöngenek: a sajátjaik tették tönkre több év munkáját, mellyel arra mentek, hogy tudatosítsák: a homokosság jópofa, progresszív, tapsolandó dolog, míg a pedóság meg fújjfújj és akasztófát érdemel, s a kettő szinte egymás ellentéte.

Szóval ez a Bese gyerek még halálában – nyilván nem fizikai értelemben, hiszen él mint ember – is tudott ütést mérni. Ami azért nem semmi.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »