Jakabon élesítik a Fidesz gyűlöletkampányát, titkosszolgálati módszerek váltják fel Istent és a Családot

Jakabon élesítik a Fidesz gyűlöletkampányát, titkosszolgálati módszerek váltják fel Istent és a Családot

Ha valakinek még kétségei lettek volna afelől, hogy a Fidesz mindent meg fog tenni a 2022-es bukás elkerülése érdekében, a kormánypárt mögött álló médiarendszerben működő Bors nevű bulvárlap aktuális Jakab-ellenes cikkéből pontosan láthatja, hogy ez a kamujobboldali, álkeresztény bűnszervezet nem fogja kímélni ellenségei családi életét sem.

A Bors frissen megjelent, oknyomozónak beállított kamucikkéből kiderül, hogy hetek óta, titkosszolgálati módszereket idézően figyelhették meg Jakab Pétert és egyik legközelebbi munkatársát, többek között éjjel-nappal videóztak olyan ingatlanokat, ahol megfordulhattak.

Ennek eredményeképp olyan felvételeket mutattak be, amin Jakab Péter és kabinetfőnöke többször találkozik egymással. És bár ennél több nem látható a felvételeken, a szerző nélküli kamucikkben rögtön levonták a következtetést, hogy a hölgy Jakab szeretője, akivel csalja a feleségét.

Mivel a cikkben nem csak Jakabot, hanem a munkatársát is nagy nyilvánosság előtt vádolták meg a viszonnyal, borítékolható, hogy a Borsnál már félretették azokat a súlyos milliókat, amiket majd valamikor a 2022-es országgyűlési választások után fognak megítélni a sértetteknek a bíróságon.

Merthogy a rendszer így működik: a Fidesz-sajtó pontosan tudja, hogy az álhírei után pereket fog veszteni és milliókat fog fizetni, de ezt közpénzből gyorsan visszapótolják, az álhírek okozta politikai manipuláció pedig ennyit bőven megér a kormánynak.

Természetesen Jakab Péter reagálásában rögtön közölte, hogy megint perelni fog, mint mindig, amikor hazudnak róla.

Hírdetés

Emlékeztetett, nemrég azt írták róla, hogy kamu albérletet fizettet ki az Országgyűléssel (nem, ráadásul ha a pénzre menne, nem egy panellakást vett volna ki), utána pedig azt, hogy a családjának budai ingatlanbirodalma van (saját rokonai otthonairól, hitelből vett panellakásairól van szó), most pedig jött az, hogy a munkatársával él együtt, pusztán azért, mert közösen mentek be egy-egy kapun.

Vajon mikor leszek a Fidesz-média szerint gyilkos? – tette fel a kérdést a titkosszolgálati módszerekkel megfigyelt országgyűlési képviselő.

„A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg.”

– írta a Jobbik elnöke a cikk utáni Facebook-posztjában.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »