Jakab Péter az előválasztás fideszes manipulációjáról: most azokat is legyőzhetjük, akik kiegyeztek a rezsimmel

Jakab Péter az előválasztás fideszes manipulációjáról: most azokat is legyőzhetjük, akik kiegyeztek a rezsimmel

Hajrá Földi István! Büszke vagyok rá, hogy állod a sarat a Fidesszel szemben. Győzd le azokat, akik kiegyeztek a rezsimmel!

– írta Jakab Péter jobbikos miniszterelnök-jelölt pénteki Facebook-posztjában azt követően, hogy kiderült: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5-ös számú választókerületében egy DK-s aktivista vallomása szerint a Fidesz kormánypárti szavazók becsatornázásával tervezi befolyásolni az ellenzéki előválasztást azzal a céllal, hogy ne a jobbikos Földi István nyerjen, hanem az a szocialista Papp Ildikó, aki baráti viszonyt ápol a térség fideszes politikusaival, köztük azzal a Kovács Sándorral is, aki ellen indulniuk kellene jövőre az ellenzékieknek.

Hírdetés

Az előválasztás egyik legfőbb előnye, hogy kiderül, ki az, aki valóban le akarja váltani a kormányt, és ki az, aki inkább kiegyezne vele – értékelt posztjában Jakab Péter, hozzátéve: Földi Istvánt nem lehet megvásárolni, nem lehet megfélemlíteni, ezért támogatja őt teljes mellszélességgel.

Szeptember 18. és 26. között támogassatok minket az előválasztáson, hogy ne csak kormányt, de rendszert is válthassunk – szólított fel a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »