Izraelben holokauszttúlélő lakására tüzeltek – eltévesztették a házszámot

Izraelben holokauszttúlélő lakására tüzeltek – eltévesztették a házszámot

Az izraeli K’fár Szává városban mozgalmas volt az éjszaka: Alvilági bűnbanda tagjai nyolc lövést adtak le egy Rotschild utcai lakás ajtajára. A lakásban egy 88 éves holokauszttúlélő asszony és az ápolója tartózkodott. A két nőt nem találták el a lövedékek. Mint kiderült: a támadók eltévesztették a házszámot, mert eredetileg egy rivális bűnbanda egyik tagjának családját kívánták „megleckéztetni” – írja a Jedi’ot Áháronot.

A holokauszttúlélő asszony lakására leadott lövésekkel majdnem egy időben a Weizman utcában fölgyújtották a megleckéztetésre kiszemelt alvilági rivális banda tulajdonában levő Adela kávéházat. Az utóbbi esethez elég gyorsan kivonultak a tűzoltók, de nem tudták megakadályozni a kávéház kiégését. A tűzoltóknak azt viszont sikerült megakadályozni, hogy a tűz átterjedjen a kávéház feletti emeleti lakásokra.

Hírdetés

K’fár Szává városban már hosszabb ideje folyik a zsidó bűnszövetkezetek közti bandaháború, amelynek korábbi eseményeként március elején is rálőttek az Adela kávéházra, amelynek következtében egy ember súlyosan megsérült. Ma éjjel azonban fölgyújtották a kávéházat, ahol a közeljövőben nem ücsörögnek majd a vendégek.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »