Ízelítő a Remény hetilap 17. számából

Ízelítő a Remény hetilap 17. számából

A Remény hetilap legújabb száma, amely április 28-án, húsvét ötödik vasárnapján jelenik meg, nagyon sok érdekes olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Elfoglaltság” címmel megjelent szerkesztőségi vezércikk ezúttal az újság főszerkesztő-helyettese, Bartalos Nikolas tollából származik. A 3. oldalon található vezércikket Parák József írta.

A Faggatózó című rovatunkban Kalmár Csaba ezúttal Kiss Róbert kanonokkal, nagyszombati általános helynökkel, komáromi esperes-plébánossal beszélget.

Monka Zsuzsanna által olvashatnak a sátoraljaújhelyi isteni irgalmasság ünnepéről. A Napraforgó című rovatunkban Ivkovič Krisztina a mexikói zarándoklatáról számol be.

Hírdetés

Bali Mária a május első napján ünnepelt Szent József, a munkás kapcsán elmélkedik az emberek viszonyulásáról a fizikai munkához és a szellemi tevékenységhez. Legújabb számunkban olvashatnak továbbá a cserkészek új elnökválasztásáról is.

A legújabb Remény újságban olvashatók jegyzetek és írások többek között Berényi Kornélia, Bényi Valéria, Bertha Éva, Lőrincz Sarolta Aranka és Sárközi János tollából is.

A vasárnapi homíliát ezúttal György Ferenc osztja meg az olvasókkal, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó oldalán több közelgő esemény közül válogathatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!

(Bott Noémi/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »