Isten megszegte a karanténra vonatkozó szabályokat

Isten megszegte a karanténra vonatkozó szabályokat

Az Amerikai Járványügyi Központ azt tanácsolja, hogy mindenki maradjon otthon és tartsa be a biztonságos távolságra vonatkozó útmutatást. A javaslatok, illetve más országok szigorúbb előírásai ellenére kiderült, hogy Isten megszegte a karantén szabályait és abszolút mindenhová elment.

Kórházakba, idősek otthonaiba, börtönökbe, egyszóval mindenhová. A hírek szerint mindenkit meglátogat és nem tartja be az előírt távolságot sem.

Ugyanakkor az is kiderült, hogy Isten a lehető legjobbegészségügyi gyakorlatot követi és nemhogy senkit nem betegít meg, de mindenmeglátogatott jobban érzi magát.

Hírdetés

„Egyszerűen tehetetlenek vagyunk Vele szemben, ami roppant mód idegesítő.” nyilatkozta Jim Wells, a központ szóvivője. „Ezzel együtt szeretnénk emlékeztetni a lakosságot, hogy ők nem istenek, így inkább maradjanak otthon vagy tartsák be a gyülekezésre vonatkozó aktuális előírásokat.”

A hírek szerint Isten, a fentiek mellett, próbálja leszoktatni az embereket a vécépapír felhalmozásáról és arra ösztönzi követőit, hogy inkább a mennyben gyűjtsenek kincseket.

Forrás: BabylonBee


Forrás:idokjelei.hu
Tovább a cikkre »