Íme a DAC első téli igazolása

Íme a DAC első téli igazolása

Húszéves görög támadót igazolt a DAC. A sárga-kékek első téli erősítése Aranyosmarótról érkezik. Ioannis Niarchos 2026. június 30-ig szóló szerződést kötött a dunaszerdahelyiekkel.

„Rendkívül boldog vagyok, nagyon megörültem a DAC ajánlatának. Főleg a vezetőedző miatt esett a választásom a Dunaszerdahelyre, aki bízik a fiatal futballistákban. A személye nagyban befolyásolta a döntésem. Örülök az új környezetnek, a kiváló csapattársaknak és a szurkolóknak”

mondta a szerződés-aláírást követően Ionannis Niarchos, aki a 9-es számot viseli majd.

„Ioannis egy nagyon érdekes játékos számunkra – nemcsak tipológiai és gólérzékenységi szempontból, de a kora miatt is. Hosszabb ideje figyeltük, már a szenicei szerepvállalása idején is rendelkeztem információkkal róla. Az előretolt ék szerepkörében a rendkívüli kvalitású Nikola Krstović és a tehetséges Lukas Leginus szerepelt az ősz végén, így amikor felcsillant Ioannis megszerzésének a lehetősége, a klub érdeklődést tanúsított és úgy döntött, megkezdi a tárgyalásokat. Nagyon örülök, amiért sikerült őt leigazolni, mert a szezon őszi felének végén kiváló góllövő formában volt és több klub is komolyan érdeklődött iránta”

Hírdetés

állapította meg Adrian Guľa vezetőedző.

„Ioannis egy olyan futballista, aki rendelkezik szlovákiai múlttal. Ifistaként több klubnál is megfordult próbajátékon, mielőtt a Szenice leigazolta. Az Aranyosmarót jót húzott azzal, hogy a legutóbbi hónapokban játéklehetőséget biztosított neki a professzionális szinten, ő pedig nem okozott csalódást. Boldogok vagyunk, amiért egy ilyen típusú támadóval erősíthettük meg az együttest. Niarchos letámadó csatárként és csúcsékként is képes futballozni, nagyon veszélyes a pontrúgásoknál. Izgatottak vagyunk, amiért velünk kezdheti meg a felkészülést”

üdvözölte a játékost Jan Van Daele sportigazgató.

dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »