Így haladt el a rendőrautó a földön fekvő áldozatát rugdosó szamuraj mellett

Tíz percen belül elfogták azt a támadót, aki egy földön fekvő embert rugdalt meg hétfőn Erzsébetvárosban. Az Indexhez eljutott felvételen azonban a támadáson túl egy szokatlan jelenet látszik: két rúgás között elgurul egy rendőrautó a helyszíntől pár méterre, ám továbbhalad, pedig, mint kiderült, minden bizonnyal pont emiatt a támadás miatt érkeztek a közelbe.

Olyan sarok azonban nincs, mint ahova a rendőröket hívták, mivel a két utca párhuzamos.

A hét perc alatt kiérkezett rendőrök ezt tudták, ezért járőröztek tovább, keresve a lehetséges helyszínt – mondta a BRFK szóvivője. Csécsy Soma hozzátette: "Annak kivizsgálása folyamatban van, hogy a felvételen látható rendőrjárőr a cselekményt miért nem észlelte."

Hírdetés

A rendőrök azonban így sem mentek ki hiába, tíz perccel később elfogták a támadót, aki nem tűnik túl sápadtnak a felvételen:

//embed.indavideo.hu/player/video/f28fad5906

A sértett kedden személyesen feljelentést tett a bántalmazás miatt. Elmondása szerint, „az elkövető őt egy nappal korábban a Garay utcai lakásában szintén bántalmazta és egy karddal több helyen is megvágta a kezét” – közölte a szóvivő.

A jelenleg is őrizetben lévő támadó ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás. A térfigyelő kamerák felvételeinek beszerzése folyamatban van.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »