Hollik István: Van még lejjebb, kapitány?

„Míg korábban át kellett jönniük a határon aznap… most nem kell átjönni, mert már itt vannak. Ők valamivel könnyebben fognak tudni szavazni” – mondta a háború elől menekülőkkel kapcsolatban a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója reagált Márki-Zay Péter kárpátaljai menekültekre vonatkozó kijelentéseire.

Hollik István Facebook-bejegyzésében ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „hogy lehet ennyire érzéketlennek lenni? Van még lejjebb, kapitány?”, majd úgy folytatta: „teljesen elképesztő, szívtelen és érzéketlen! Azt a baloldal miniszterelnök-jelöltjének nyilvánvalóan nehéz felfogni, hogy mivel jár egy háború. Ezeknek az embereknek el kellett hagyniuk az otthonaikat, felégetik az országot, besorozzák a férfiakat egy értelmetlen vérontásba, és Márki-Zay azzal foglalkozik, hogy hova szavaznak, miközben fegyvereket vagy akár magyar katonákat is küldene Ukrajnába.”

Hírdetés

Hollik István hangsúlyozta, hogy Magyarországnak most higgadtságra, megfontolt politikára van szüksége, mert a mi érdekünk a béke. Hozzátette: „a baloldal pedig Márki-Zayostul, Gyurcsánystul jobban tenné, ha leállna a felelőtlen, veszélyes kijelentésekkel, mert ezek szembemennek a magyar érdekkel”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »