Hazajáró kalandok, élmények, leírások immár könyvben is

Hazajáró kalandok, élmények, leírások immár könyvben is

Hétfőn, december 20-án jelentette be a közösségi oldalán a Hazajáró csapata, hogy legújabb kiadványuk rekord gyorsasággal, szinte egy hét alatt elfogyott. Nem is csoda, hiszen ahogy azt már tőlük megszokhattuk, mindig igényes munka kerül ki a kezeik közül, legyen az turisztikai televíziós műsor, naptár, vagy a mostanában megjelent képes könyv. A „Hazajáró szemmel” névre keresztelt minőségi kiadvány a Hazajáró végtelen útjának egy-egy elkapott pillanatát örökíti meg.

A 340 oldalas, 440 színes fényképet tartalmazó album az első évad Magas-Tátrától Csíksomlyóig tartó 35 epizódján kíséri végig a stábot. A Hazajáró szemmel, szubjektív objektívvel tekint körbe történelmi hazánkon. Igyekszik meglátni és láttatni mindazt, amit a kulisszák mögött, a felszín alatt, a föld felett és a fizikai világon túl megtapasztaltak. Minden egyes pillanatkép örökre a lélekbe vésődött emléket őriz. A képekhez a műsorból származó idézetek is kapcsolódnak, amelyek együttesen vezetik végig az olvasót a Hazajáró kalandos útján.

Kenyeres Oszkár, a Hazajáró műsor szerkesztő-szereplője a Körképnek nyilatkozva elmondta:

Hírdetés

 

Akinek jutott a könyvből, remek ajándékra tett szert. Akinek pedig nem jutott, az ne búsuljon, már készül az utónyomtatás.

Dian Csaba


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »