Hazai pályán fogadja Nagymihályt a DAC

Hazai pályán fogadja Nagymihályt a DAC

23 nap elteltével visszatér a DAC a MOL Arénába, ahol a keleti sárga-kékeket fogadják a 12. forduló zárómérkőzésén. A DAC-Nagymihály találkozó vasárnap 17:00 órakor kezdődik, a mérkőzést élőben közvetíti a Dajto tv-csatorna.

Múlt hét szombaton Zsolnán zárta a szezon alapszakaszának első felét a DAC. A Didier Lamkel Zé villámgyors találata és a visszatérő Dominik Kružliak a második félidőben szerzett gólja után aratott 2:0-s győzelem a tabella 4. helyére emelte a dunaszerdahelyieket.

Van miért visszavágnunk a zempléni gárdának, hiszen a nyitófordulóban idegenben egy váratlan és sima 1:4-es vereséget szenvedtünk el tőlük. Az a meccs három nappal a belgrádi Európa Konferencia Liga-találkozót követően került megrendezésre, az egyetlen gólunkat pedig Abdulrahman Taiwo szerezte 3:0-s állásnál.

Hírdetés

fogalmaz a DAC mérkőzés előtti felvezetőjében.

A sérültek listájára új név került fel, méghozzá Szendrei Ákos. Rajta kívül Németh Antal vezetőedző a hosszú ideig harcképtelen Kalmár Zsolt, Brahim Moumou, Sainey Njie, Mateus Brunetti négyesre sem számíthat, Andrija Balić pályára lépése továbbra is kérdéses.

dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »