Hat órán keresztül bántalmazta élettársát egy brutális vadember

Hat órán keresztül bántalmazta élettársát egy brutális vadember

A nő két hétig feküdt mesterséges kómában, és több beavatkozáson is átesett. A férfi most – első fokon – 12 év letöltendő börtönbüntetést kapott. Az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Hírdetés

Első fokon 12 év letöltendő börtönbüntetést kapott P. Ádám, aki élettársát hat órán keresztül bántalmazta. A számos, fejre, mellre, hasra és lábra mért rúgástól és ökölcsapástól a nő elájult, és legközelebb csak a kórházban tért magához, ahol megtudta: a párja órákig ütötte, míg végül a szomszédok a portás és egy szabadnapos rendőr segítségével bejutottak a vérrel borított lakásba.

K. Rékát két hétig tartották mesterséges kómában, a lépét eltávolították, a szemét és a koponyáját megoperálták, a beleit kivezették, sztómazsákot kapott. Felépülése a mai napig tart.

A nő a mostani ítélethirdetésen is megjelent, de úgy érzi, még ilyen hosszú börtön sem arányos azzal a rengeteg fájdalommal, amit neki kellett elszenvednie. „Mit is mondhatnék? Nagyon becsülöm a bírónőt, tudom, hogy családon belüli erőszak ügyében nem jellemző az ennyire szigorú ítélet. Sajnos, azonban az én életemet, egészségemet már soha semmi nem hozza vissza. Amíg csak létezem, fájdalmaim, egészségügyi problémáim lesznek, és örökre elveszett a bizalmam a férfiak iránt” – nyilatkozta a sértett a Blikknek.

A bűnvádi eljárás – a fellebbezések miatt – másodfokon folytatódik.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »