Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar szemmel című fotópályázatot a Nemzetpolitikai Államtitkárság

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar szemmel című fotópályázatot a Nemzetpolitikai Államtitkárság

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar szemmel című fotópályázatot a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága –  tájékoztatta az államtitkárság kedden az MTI-t.

Az idei felhívás az együttműködő nemzet éve tematikus évhez kapcsolódik – tartalmazza a közlemény. Közösségi oldalán közzétett videójában Potápi Árpád János, az államtitkárság vezetője úgy fogalmazott: a felhívás célja, hogy a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarok szemén keresztül mutassanak be különböző témákat, élethelyzeteket.

Hírdetés

Hozzátette: „az együttműködés kapcsolataink építőeleme, legyen szó akár a családról, akár a közösségekről vagy a nemzetről. Idén ezért három kategóriában – család, helyi közösségek és nemzet kategóriában – várjuk a fényképeket a világ minden tájáról, ahol magyarok élnek.” Mint írták: a felhívásra a 16. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek a Kárpát-medencéből (Magyarországról és a szomszédos országokból), valamint a diaszpórából. Az első helyezett 300 ezer forint, a második helyezett 200 ezer forint, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forint díjazásban részesül.

A pályamunkákat 2024. május 24-ig lehet beküldeni. A felhívás és a pályázati részletek a kulhonimagyarok.hu oldalon olvashatóak – áll a közleményben.

MTI

The post Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar szemmel című fotópályázatot a Nemzetpolitikai Államtitkárság appeared first on Külhoni Magyarok.


Forrás:kulhonimagyarok.hu
Tovább a cikkre »