Háború

Persze a háború mindig rossz dolog. Hatalmas veszteségeket okoz, s sok ember meghal, még több pedig megnyomorodik. De néha egyszerűen nincs más eszköz.

Olyan ez, mint a felebarát agyonverése. Néha meg kell tenni, mert adott esetben ez vezet a legjobb eredményhez, a legkevesebb áldozathoz. Ha ugyanis nem állítjuk meg erőszakkal az erőszakost, azzal csak néma cinkosai leszünk.

Ami a konkrét orosz-ukrán háborút illeti, Oroszország 7 és fél évet várt, hátha észhez tér Ukrajna. De nem következett ez be. Oroszország türelme nagy volt pedig, vajon az USA megtette-e volna ugyanezt, pl. ha amerikaiakat égették volna el élve valahol, ahogy ezt oroszokkal tette meg az ukrán hunta.

Hírdetés

Az orosz támadás most le fogja nullázni Ukrajna katonai képességeit, ezzel el lesz véve minden lehetősége a Donyeck és Luganszk elleni agresszióra.

A jó hír: az ukrán hunta beleesett saját csapdájába: nyugati felbújtóik ugyanis látványosan nem segítik őket.

Magyar szemszögből az egyetlen negatívum: az egész eseménysorozat megfelelő keretezése segítheti a ballib ellenzéket áprilisban. Szerencsére MZP amatőr butasága ezt valószínűleg nem fogja lehetővé tenni, de még előfordulhat, hogy szakértői rábeszélik őt, kussoljon kicsit.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »