Győztek a KSE csapatai (Teremlabdarúgás)

A céhes városi KSE Futsal felnőtt- és U19-es csapata is győzelemmel zárta az elmúlt hétvégét: a másodosztályos alakulat a Galaci Universitatea vendégeként nyert 6–3-ra, míg az ifjúságiak a Luceafărul Buzău otthonában diadalmaskodtak 6–4 arányban. Mindkét alakulat dobogós a csoportjában.

Az ötödik fordulón van túl a teremlabdarúgó 2. Liga, a céhes városi KSE Futsal csapata vasárnap a Galaci Universitatea vendégeként lépett pályára. A kézdivásárhelyi együttes egy győzelemmel és egy vereséggel utazott a Duna menti településre, az 1-es csoport sereghajtójához. Első látásra egy sima diadallal kellett volna hazatérnie együttesünknek, ám a moldvai újonc nem adta könnyen a bőrét és megdolgoztatta a háromszéki fiúkat. A párviadal első félidejében csak egy gól esett, melyet Szőcs László tanítványai jegyeztek. A térfélcsere után megnyílt a gólzsák, és további nyolc alkalommal zörgött a háló: a kék-fehérek még ötször vették be a hazaiak kapuját, a galaci egyetemisták pedig három találatot jegyeztek. A vége 6–3 lett a KSE Futsal javára, amely két győzelemmel, egy vereséggel és egy lejátszott mérkőzéssel kevesebbel a tabella harmadik helyét foglalja el az éllovas Mausoleul Mărăşeşti, valamint a második Futsal Ceahlăul Piatra Neamț mögött. A pontvadászat hatodik körében szabadnapos a kézdivásárhelyi alakulat, amely legközelebb november 20-án a Mărăşeşti otthonában lép pályára.

Hírdetés

Az U19-es küzdelemsorozat negyedik fordulójában a KSE Futsal a Luceafărul Buzău otthonába látogatott, ahol a találkozó első félidejét 2–0-s előnnyel zárták a kék-fehérek. A mérkőzés második játékrésze látványos és találatdús csatát hozott: a kézdivásárhelyiek mellett a házigazdák is bekapcsolódtak a gólgyártásba, és 6–4-es háromszéki sikerrel ért véget a találkozó. A kicsi kék-fehérek hibátlan mérleggel a rangsor második helyét foglalják el, az ugyancsak kilencpontos, ám jobb gólaránnyal rendelkező Fortius 2014 Buzău után. A KSE Futsal csikócsapata november 7-én, hétfőn hazai környezetben lép pályára, amikor az ifjúsági bajnokság 5. fordulójában az éllovas Fortiust fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. (t)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »