Gurisatti Gréta: Megérett a csapat egy rendhagyó sikerre

Gurisatti Gréta: Megérett a csapat egy rendhagyó sikerre

A magyar női vízilabda-válogatott május 27-én elkezdi a párizsi olimpiai felkészülés utolsó szakaszát. A csapat előtt álló mozgalmas napokról, szoros edzéstervükről az olimpiai bronzérmes vízilabdázó, Gurisatti Gréta beszélt a Család-barát stúdiójában.

Az előző, Tokióban rendezett olimpián bronzérmet nyert a magyar női vízilabda-válogatott, nagy vágyuk, hogy ezt a sikert a közelgő párizsi világeseményen ne csak megismételjék, hanem felülmúlják. Minderről a női vízilabda válogatott kiválósága, Gurisatti Gréta beszélt a Család-barát vendégeként.

„A tokiói szép érmünk után arra vágyunk, hogy Párizsban a sikert még fényesebb éremmel ismételjük meg. Az előző olimpia óta eltelt három évben sok minden történt a csapatban, voltak hullámvölgyek és eredmények, amelyek nem mindig a tudásunkat tükrözték. Azt látom, hogy a csapat most felfelé ívelő szakaszban van, és megérett arra, hogy egy rendhagyó sikert érjen el”

mondta a sportoló. Kiemelte, a célegyenesben vannak, május 27-én elkezdődik a felkészülés utolsó szakasza.

Hírdetés

Gurisatti Gréta a Duna délelőtti magazinjában elmondta, a világesemény előtt még több mint 200 edzés vár rájuk. Szoros napi programjukban szerepel a labdás edzéseken kívül a futás, az úszás, a kondizás és a taktikai videóelemzés, továbbá pszichológus és dietetikus is foglalkozik velük. „Azon sportolók közé tartozom, akiket motivál a tét. Várom, hogy végre közönség előtt játszhassunk, ezt hiányoltam Tokióból” – árulta el az olimpikon. A teljes beszélgetés a Család-barát Médiaklikk-oldalán nézhető újra.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a közmédia partneri megállapodásának köszönhetően 2032-ig az összes nyári és téli, így a július 26-án kezdődő párizsi olimpiát is a közmédia közvetíti.

Család-barát – hétköznap 9:35-től és 11 órától a Dunán.

MTVA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »