Gaudi-Nagy Tamás a Hír Tv Napi aktuális c. műsorában az őszödi beszédről és a rendőrterrorról : "Be kell mutatni a fiataloknak, hogy a szisztematikus, kegyetlen rendőrterror tudatos volt 2006-ban" (2021.09.15.)

Az interjúban szó esik a 2002-2010 közötti balliberális kormányzat másként gondolkodókkal, tüntetőkkel szembeni rendőrállami módszereiről, az őszödi beismerő beszéd választási csalást bizonyító jellegéről, 15 évvel ezelőtti nyilvánosságra kerülését követő elementáris országos tiltakozássorozatról, majd a tüntetőkkel szembeni véres rendőrterrorról, amelyet Gyurcsány és mostani szövetségesei máig tagadnak és bagatellizálnak Gyurcsány és mostani szövetségesei ezáltal az állami terrort ismét elfogadhatónak és alkalmazandónak tartják.

Hírdetés

Jakab Péter minapi 2006-os nyilatkozata is elemzést nyer, szembeállítva a Jobbikot a balliberális ellenzéki szövetségbe árulással forrasztó pártelnök korábbi, Gyurcsány elszámoltatását követelő megszólalásával.

A műsor végén a szeptember 17-i Kossuth téri emlékeztető rendezvény és a szeptember 18-án a budapesti Erzsébet téren elrajtoló, 2006 őszi rendőrterrorról szóló országos vándorkiállítás is szóba került.

 


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »