Fideszes politikusok, rendőr főtisztek tarháltak pénzt az augusztusban elégetett budai milliárdostól

Fideszes politikusok, rendőr főtisztek tarháltak pénzt az augusztusban elégetett budai milliárdostól

Fideszes politikusok, rendőr főtisztek tarháltak pénzt az augusztusban elégetett budai milliárdostól

Már korábban is érkeztek információk arról, hogy éhenkórász politikusok és rendőr főtisztek – köztük a Terrorelhárítási Központ (TEK) egyik vezetője – gyakran jelentek meg a tavaly augusztusban, bári kastélyában elégetett budai milliárdos luxusvillájában. Pénzért kuncsorogtak. A Fidesz egykori nagyágyúja, az 1998 és 2006 között a párt országgyűlési képviselőjeként tevékenykedő dr. Kosztolányi Dénes is ellátogatott a nagyvállalkozóhoz…

Hírdetés

A Privatkopo.hu birtokába került hivatalos dokumentum szerint 15 évvel ezelőtt, 2006-ban indult végrehajtás dr. Kosztolányi Dénes adós ellen, közel 5 millió 600 ezer forint főkövetelés behajtása érdekében. Az eljárást a dúsgazdag üzletember, M. István kezdeményezte, a végrehajtást a Fővárosi Bíróság rendelte el.

Az azóta eltelt másfél évtized nem bizonyult elégségesnek arra, hogy a Fidesz volt országgyűlési képviselője (1998-ban ő volt az úgynevezett megfigyelési ügyet vizsgáló parlamenti bizottság elnöke) maradéktalanul rendezze tartozását hitelezője felé, a végrehajtó iroda nyilvántartása szerint jelenleg mintegy 1 millió 800 ezer forinttal adósa még a 7 hónapja – rendkívül gyanús körülmények között – elhunyt nagyvállalkozónak. Pontosabban: most már az örököseinek.

A bűnügyi portál értesülései szerint nem dr. Kosztolányi volt az egyetlen fideszes, aki többmilliós összeget kért és kapott M. Istvántól. Úgy tudni, a Terrorelhárítási Központ (TEK) egyik vezetőjét ugyancsak többször „segítette ki” jelentős összegekkel a tragikus sorsú üzletember. Akadt olyan – jelenleg is aktív – fideszes politikus, aki nem pénzt tarhálni ment a budai villába, hanem prostituáltak szexuális szolgáltatását vette igénybe, amelynek költségét a milliárdos fizette.

(folytatjuk)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »