Fém rudakkal támadtak haragosukra a cigányok

Fém rudakkal támadtak haragosukra a cigányok

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a négy férfi ellen, akik nyáron, fényes nappal, a kemecsei benzinkúton viselkedtek megbotránkoztató módon.

Hírdetés

Az egyik vádlott 2023. augusztus 18-án, kora este, a kemecsei benzinkút előtt beszélgetett ismerőseivel, amikor észrevette, hogy haragosa gépkocsival megérkezik oda. Ekkor egy kést a nadrágja zsebéből előkapott, és kiabálva felé szaladt.

A férfi ekkor még menekülőre fogta, azonban ugyanebben az időben egy kisbusszal megérkeztek a rokonai, akik fém rudakat vettek magukhoz, és a támadó felé indultak.

Ezen felbátorodva a menekülő férfi is kivett a személygépkocsijából egy fém botot, és mindannyian a támadóra, valamint a bántalmazást megakadályozni szándékozó tanúra támadtak, és többször – testszerte – megütötték őket. A bántalmazás miatt az egyik vádlott és a tanú könnyű, zúzódásos sérülést szenvedett el.

Az ügyészség a bűncselekményt elismerő és megbánó vádlottakkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést, illetve próbára bocsátást indítványozott.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »