Felvételit hirdet a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium

Felvételit hirdet a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium

Felvételit hirdet a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium a 2022/23-as tanévre egyetemista fiúk számára, akik egyetemi éveiket egy tartalmas, dinamikusan fejlődő, családias közösségben szeretnék eltölteni. A szakkollégiumba a Debreceni Egyetem bármely nappali tagozatos képzésén részt vevő hallgató jelentkezhet.

Szeretettel várják azon fiatalok jelentkezését, akik elhivatottak egy fiatalos keresztény közösség építésére, valamint a mindennapok során szeretnék megélni keresztény hitüket.

A fiúk számára fenntartott kollégium a hit és a tudomány közös nevezőjeként működik Debrecen városában. Az intézmény éppen ezért szorosan együttműködik a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészséggel, amelynek feladata, hogy újra és újra megtalálja azokat a mozzanatokat és területeket, ahol be lehet lépni abba a dinamikusan fejlődő valóságba, amely egy fiatal életét jellemzi, Isten jelenlétében.

A szakkollégium Debrecen város legpatinásabb részén található. A Nagyerdő közepén 2013-ban épült villaépület alkalmas otthonként szolgál az egyetemista fiatalok számára. A kollégium 2, illetve 3 ágyas szobái, valamint a közösségi terei kényelmes és nyugodt körülményeket biztosítanak a hatékony tanulásra, pihenésre és kikapcsolódásra.

Hírdetés

A jelentkezéseket 2022. augusztus 3-ig várják.

A felvételi eljárásról részletek a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség honlapján olvashatók.

Forrás és fotó: Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »