Ereszcsatorna-darabbal és tapétavágóval támadtak a „neandervölgyiek”

Ereszcsatorna-darabbal és tapétavágóval támadtak a „neandervölgyiek”

Ereszcsatorna-darabbal és tapétavágóval támadtak a „neandervölgyiek”

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozás egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben.

Hírdetés

A rendőrségre egy Győrben történt verekedésről érkezett bejelentés 2020. november 21-én, az esti órákban.

A bejelentő nő elmondta, hogy barátjával, gépkocsival érkeztek meg Kossuth utcai otthonuk elé, amikor a ház kapujában álló két férfi azt követelte tőlük, hogy vigyék vissza őket a belvárosba. Miután a járművet vezető sértett ezt megtagadta, egy ereszcsatorna-darabbal megrongálták az autót, és hangosan szidalmazták az abban ülőket.

A hölgy kiszállt a járműből, és elszaladt segítséget kérni a közelben található egyik biztonsági cég alkalmazottjától. A két garázda férfi követte őt, és az időközben utcára kilépő biztonsági őrrel is dulakodni kezdtek. Az őrt ököllel megütötték, majd egy tapétavágóval megsértették a fejét.

A támadásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget, elfogták a két feltételezett elkövetőt – a 25 éves helybéli L. Lászlót és társát, a 37 éves csornai K. Tibort – a rendőrkapitányságra előállították. Mivel L. László esetében felmerült, hogy kábítószer hatása alatt állhat, vele szemben drogtesztet alkalmaztak a járőrök, ami pozitív értéket mutatott.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók mindkét férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. L. Lászlóval szemben kábítószer birtoklásának vétsége miatt is eljárás indult.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »