Épülhet az FK Csíkszereda stadionjának új lelátója

Épülhet az FK Csíkszereda stadionjának új lelátója

Épülhet az FK Csíkszereda stadionjának új lelátója

Új lelátórésszel és klubházzal bővül az FK Csíkszereda labdarúgócsapatának stadionja. A 15 millió értékű beruházás munkálatai a napokban kezdődnek el és várhatóan a 2022/2023-as szezon kezdetére készül el teljesen – tájékoztatta a sajtót Ráduly Róbert egykori polgármester, a klub beruházásokért felelős igazgatója.

Hírdetés

Már csak az építkezési engedély hiányzik, amint meglesz, hozzáfognak a stadion nyugati oladali lelátójának építéséhez. Az új épület a hazai és nemzetközi szakszövetségi előírásoknak megfelelő kiszolgáló-felületeket foglal majd magába. Az 1400 férőhelyes fedett lelátó mellett sajtópáholy, televíziós közvetítő- és kommentátor-állások is helyet kapnak majd a többfunkciós épületben. Az munkálatokkal egy helyi céget, az ING Service-t bízták meg. A magyar kormány által támogatott beruházás értéke 15 millió lej – mondta el a menedzser.

Az új klubházat és lelátót várhatóan a 2022/2023-as szezon kezdetén vehetik használatba. A 2017-ben elkészült korábbi lelátó, a benne található Márton Áron Tehetséggondozó Központtal teljes mértékben megmarad a klub utánpótláscsapatainak a szolgálatában.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »