Ennél a szolgáltatónál ismét emelkedik a telefonozás ára

Ennél a szolgáltatónál ismét emelkedik a telefonozás ára

Az áremelkedést mindannyian megérezzük. Magas árcédulák kísértenek bennünket az élelmiszerboltban, a benzinkúton, és a számlákon lévő összegek is egyre nagyobbak. Közben Szlovákia egyik legnagyobb szolgáltatója ismét módosítja árlistáját.

Az Orange ismét emel szolgáltatásainak árán, mindezt július 16-tól. „A jelenlegi költségnövekedés és az infláció ellenére, amely az üzletág minden szegmensét sújtotta, továbbra is hasonló minőséggel kívánjuk szolgálni Önöket. Ezért vagyunk kénytelenek 2022. július 16-tól módosítani az egyes üzleti szolgáltatások árait.” – közölte a szolgáltató.

Hírdetés

Ezúttal a programok árai havi 1-5 euróval emelkednek. A legdrágább, 70 és 100 eurós csomagokat ez nem érinti. A legolcsóbb, havi 5 eurós program mostantól 6 euróba kerül. A hívások 20 százalékkal drágulnak, percenként 12 centtel, az adatmennyiség pedig 0,1 GB-ról 0,3 GB-ra nő. Az árváltozások minden üzemeltető ügyfelet érintenek – tehát nem számít, hogy Ön egy hónapja vagy 10 éve ügyfél. Újdonság még, hogy megszűnik a Nonstop-csomag és már 3 centet fognak felszámítani különböző uniós országokba való hívásokra.

Nézze meg galériánkban, hogyan alakulnak a csomagok árai és a hozzájuk tartozó kínálat mértéke!

(pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »