Eltalálták az összes számot, mégsem nyertek a lottón

Harmincötmillió font, azaz 14 milliárd forint üthette volna a leicesteri pár markát, ha a számlájukon lett volna elég pénz, hogy kifizessék a lottószelvényt.

Eltalálta mind a hat számot a lottón egy leicesteri pár, mégsem lett az övék a harmincötmillió fontos, azaz tizennégymilliárd forintos főnyeremény, mert nem tudták átutalni a szelvény árát – számolt be róla az Independent. Bár megtették számaikat online, csak hatvan penny volt a számlájukon, így az utalás nem ment át, és nem is tudtak részt venni a játékban.

Hírdetés

Edwina és David Nylan a férfi telefonján, egy alkalmazás segítségével tette meg a véletlenszerűen generált számokat. Ekkor vették észre, hogy nincs elegendő pénz az egyenlegükön, ezért feltöltötték azt, és úgy hitték, ezzel az utalás is rendben megtörtént.

Az 55 éves Edwina Nylan úgy nyilatkozott, hogy teljesen kikészítette az eset, de hát nem lehet ezzel már mit tenni. Hozzátette, hogy családként ugyanúgy összetartanak ettől még, és hálásak azért, amijük van.

A telefonos applikációt működtető Camelot szóvivője elmondta: amikor valaki sikeresen felad egy szelvényt, kap erről a képernyőjére egy elismervényt, illetve egy e-mailt is, valamint meg tudja tekinteni a jegyét a National Lottery online elérhetőségén.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »