Élj jobban és nyerj! (Nyereményjáték)

Élj jobban és nyerj! (Nyereményjáték)

A Change Center Életmódközponttal közösen új nyereményjátékot hirdetünk, mely során értékes díjakat sorsolunk ki, ugyanakkor egészségesebb életmódra ösztönözzük hűséges olvasóinkat.

Heti rendszerességgel jelentkező versenyünk témája az egészséges életmód. A sepsiszentgyörgyi Change Center szakmai segítségével és támogatásával minden héten egy témát dolgozunk fel, ehhez kapcsolódik a megoldandó feladat. A feladatok elvégzéséről fényképeket kell elküldeni Messengeren a Change Center Életmódközpont Facebook-oldalára névvel és telefonszámmal együtt. A programot Szőcs Enikő vezeti.

Minél több és jobban megoldott feladat, annál nagyobb nyerési esély. Sorsolás havonta és a játék végén. Aki mindenik feladatot megoldja, részt vesz az őszi nyereményjátékban is. A feladatok mellé minden hétfőn kiegészítést vagy segítséget lehet kérni a központ Facebook-oldalán.

Hírdetés

Nyeremények: * 5 db BIA testösszetétel-mérés * 3 db táplálkozásfelmérés és -javítás * 3 db fizikaikondíció-felmérés * 3 db kedvezményes vérvizsgálat * 3 db konzultáció * illetve 2 db havi bérlet * és 1 db egyéves bérlet a Change életmódváltó programra.

A felméréseket és konzultációkat a Change Center Életmódközpontban végzik el. A húsz nyeremény össz­értéke 8000 lej.

Keresse jövő héttől a heti feladatot az újságban! (H.)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »