Egy fazékban találták meg a topmodell fejét

Egy fazékban találták meg a topmodell fejét

Vádat emelt a hongkongi bíróság a meggyilkolt és feldarabolt hongkongi modell és influenszer, Abby Choi volt férje, annak szülei, valamint az exházastárs testvére ellen, gyilkosság ügyében, az első bírósági meghallgatást hétfőn tartották.

Alex Kwongot, a volt férjet, az apát, Kwong Kaut és testvérét, Anthony Kwongot gyilkossággal, a volt férj anyját, Jenny Lit az igazságszolgáltatás akadályozásával vádolják. Alex Kwongot a hatóságok szombaton fogták el, a férfi – akinél a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap szerint egyebek között 500 ezer hongkongi dollárt is találtak – vélhetően meg akart szökni az igazságszolgáltatás elől. A négy embert őrizetbe vették, a nagy feltűnést keltő gyilkossági ügy tárgyalását májusra napolták el.

Hírdetés

A nő fejét vasárnap találták meg egy fazékban, a koponyán külsérelmi nyom is látható volt, amiből a hatóságok arra következtettek, hogy Choi halálát ütés okozta. A lakásban emellett húsdarálót, láncfűrészt és kesztyűket is találtak.

A nőnek pénzügyi vitái voltak egykori házastársával és annak családjával, a hatóságok szerint a gyilkosságot a korábban a rendőrségnél szolgáló volt após tervelte ki. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »