Egy asszonyt és az unokáját lőtte agyon a legújabb floridai lövöldöző

Újabb lövöldözés volt csütörtök este a floridai Miamitól nem merssze: egy férfi egy szupermarketban kezdett el lövöldözni, megölt két embert, majd önmagával is végzett – jelentette a Sun Sentinel című floridai lap.

A tragikus incidens a Miamitól mintegy 130 kilométernyire északra fekvő Royal Palm Beach kisvárosban történt. A férfi egy asszonyt és egyéves unokáját lőtte agyon, mielőtt öngyilkos lett. "Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, három halott volt, mindegyikük lőtt sebekkel" – nyilatkozott Teri Barbera, a helyi seriff szóvivője.

Hírdetés

Az áldozatok nevét nem közölték, az elkövetőt Timothy J. Wallként azonosították, és megindult a nyomozás is a történtek hátterének feltárására.

Az elmúlt napokban egymás után több településen is lövöldöztek ámokfutók. Vasárnap Miamiban egy diplomaosztó ünnepség utáni partin volt három halottja és öt sebesültje egy lövöldözésnek. Június 1-jén három férfi nyitott tüzet egy Miamihoz közeli éjszakai szórakozóhelyen: a támadásnak három halálos áldozata és 21 sebesültje volt. Két nappal azt megelőzően egy férfi Miami művésznegyedében az autójából lőtt a tömegbe, egy ember meghalt, hatan megsebesültek.

(WPTV – MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »