Ebben a tanévben is meghirdetik a Görögkatolikus Tudásolimpiát

Ebben a tanévben is meghirdetik a Görögkatolikus Tudásolimpiát

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola a 2023/24-es tanévben is meghirdeti a Görögkatolikus Tudásolimpia elnevezésű levelezős tanulmányi versenyt. Jelentkezési határidő: október 10.

A megmérettetés célcsoportját azok a diákok jelentik, akik a 2023/24-es tanévben a 7–8., illetve a 9–10. évfolyamba (biológiából a 9–10. és a 11–12. évfolyamba) járnak.

A versenyre angol és német nyelvből, liturgikus ismeretekből, magyar nyelv és irodalomból, történelemből, matematikából, biológiából és informatikából lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2023. október 10.

A jelentkezés módja egyéni és intézményi szintű is lehet.

Egyéni jelentkező esetén:

Hírdetés

Szükséges a jelentkező neve, címe, telefonszáma, e-mail-címe, évfolyama, illetve a választott tantárgy pontos megjelölése. A jelentkezést postai úton a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola címére: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor u. 13-19. vagy e-mailben a [email protected] címre lehet benyújtani.

Intézményi szintű jelentkezés esetén:

A görögkatolikus iskolák számára a szervezők részletes tájékoztatót küldtek a jelentkezés módjáról. A versenyen való részvételi szándékról a [email protected] címre várják a visszajelzéseket 2023. október 10-ig. Jelezzék azt is, hogy postai úton vagy e-mailben kérik a feladatlapok eljuttatását az intézményhez.

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola szeretettel várja a jelentkezéseket.

Forrás és fotó: Miskolci Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »