Dunaszerdahelyen nyílik az újabb Alza központ, ahol a magyarajkú vásárlók anyanyelvükön kommunikálhatnak

Dunaszerdahelyen nyílik az újabb Alza központ, ahol a magyarajkú vásárlók anyanyelvükön kommunikálhatnak

Dunaszerdahelyen nyitja az Alza, a régió egyik vezető e-kereskedelmi vállalata legújabb központját. Ez a lépés tükrözi az Alza elkötelezettségét a helyi piacok iránt, valamint a vásárlók egyéni igényeinek figyelembevételét, hiszen kommunikációjában mostantól megjelenik a magyar nyelv.   

Az Alza elismeri az ügyfelek nyelvi igényeit, és ezáltal még kényelmesebb és személyre szabottabb vásárlási élményt kíván nyújtani. A magyar nyelven is kommunikáló ügyfélszolgálati csapat segítőkészen áll rendelkezésre, hogy válaszoljanak a kérdésekre és segítsenek a vásárlóknak a termékekkel kapcsolatos információk vagy egyéb ügyek esetén. 

A vállalat célja, hogy kiváló vásárlási élményt nyújtson minden egyes vásárlónak, és ezzel hosszú távú és megbízható kapcsolatot építsen ki velük, amihez elengedhetetlen, hogy anyanyelvükön szólítsák meg az itt élőket. 

Fontos kiemelni, hogy az aktuális Digitális Diák programban résztvevők állami hozzájárulását szintén beválthatják a majd nyíló dunaszerdahelyi központban, ahol szakszerű tanácsokkal látják el a klienseket.

Hírdetés

A program Szlovákia oktatási rendszerének része, amelynek célja, hogy támogassa a digitális technológiák használatát az iskolákban és fejlessze a diákok digitális kompetenciáit. A program az informatika és az információs és kommunikációs technológiák terén történő tanulást és oktatást ösztönzi és számos kezdeményezést és intézkedést tartalmaz a digitális oktatás előremozdítására. A program keretében számítógépeket, interaktív táblákat és más digitális eszközöket biztosítanak az iskoláknak, diákoknak.

Az új központ megnyitásával az Alza erősíti jelenlétét a Dunaszerdahelyi régióban, és fokozza az Alza márka ismertségét a magyarajkú közösség körében. A cég továbbra is elkötelezett az innováció és a kiváló szolgáltatások iránt, és a vállalat dinamikus növekedését tartja szem előtt. A széles termékkínálatáról, versenyképes árakról és a megbízható szolgáltatásról híres cég nagyszabású megnyitója család- és gyerekközpontú esemény lesz augusztus 4-én.

Dunaszerdahely város polgármestere, Hájos Zoltán is részt vesz a megnyitón, amennyiben teendői engedik, megkeresésünkre elmondta: 

,,Külön öröm számomra, hogy a cég odafigyel a magyarul tudó munkatársak alkalmazására, valamint, hogy nő a munkahelyek száma a városban.” 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »