Dohányboltnál késelte meg apát és fiát egy "fiatal" Kecskeméten

Dohányboltnál késelte meg apát és fiát egy "fiatal" Kecskeméten

Egy 24 éves helyi férfit vettek őrizetbe súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói tegnap délután.

A rendelkezésre álló adatok alapján állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 17 óra 30 perc körül, miszerint az egyik dohánybolt előtt dulakodni kezdett két fiatal, melynek hevében az egyik kést rántott, és nyakon szúrta a másikat. A sérült segítségére sietett az édesapja – egy 63 éves férfi –, akinek a kezét vágta meg a támadó, majd elszaladt. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Hírdetés

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói és a közterületi szolgálatot ellátó járőrök – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatának és a mélységi ellenőrzési és közterületi támogató osztály munkatársainak a közreműködésével – hajtóvadászatot indítottak a helyszínről elmenekült késelő ellen, akit a közterületi kamerák felvétele alapján szinte azonnal beazonosítottak.

A gyanúsítottat a lakóhelye közelében alig három óra elteltével már el is fogták. A 24 éves kecskeméti fiatalt őrizetbe vették. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

(Police nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »