Döbbenetes! A karácsonyi vásárlási láz áldozatává vált két „navajonki”

Döbbenetes! A karácsonyi vásárlási láz áldozatává vált két „navajonki”

A karácsonyi vásárlási láz áldozata lett két „navajonki”

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves ceglédi nő ellen, míg a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 21 éves átányi férfi ellen.

Hírdetés

Egy 24 éves ceglédi nő 2018. december 21-én, délelőtt, egy ceglédi nagyáruházban különböző kozmetikai cikkeket és ékszereket rejtett ruházatába, egyes termékekről az áruvédelmi eszközt is eltávolította, majd a termékek kifizetése nélkül a kasszasoron áthaladva próbált meg távozni az áruházból. A nőt a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 21 éves átányi férfi ellen. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított 2018. december 22-én, délután, egy dabasi nagyáruházban egy hajnyírógépet rejtett ruházatába, majd megkísérelt távozni az áruházból. A férfit a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A nőt és a férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »